Syö, juo ja nauti Huvilassa

 

Etkot Huvilassa

Tule Huvilaan etkoille. Fiilistele lasillisella ja hurmaannu Huvilan ravintolassa. Herkkuja tarjolla kevyemmistä eväistä koko illan VIP-paketteihin. Virittäydytään yhdessä konserttitunnelmaan – viikonloppuisin luvassa myös etko-ohjelmaa.

Lippu + Eväs

Lippu + Eväs -paketissa saat evään tarjoushintaan 11 € (erikseen ostettuna 12.50 €). Eväs on noudettavissa lippua vastaan milloin tahansa illan aikana. Lippu + Eväs -pakettia myydään vain ennakkoon.

Lippu + Menu

(Myynnissä pe–su -konsertteihin, poikkeuksena lastenkonsertti.)

Lippu + Menu -paketissa ostat 35 € arvoisen menun konserttilipun yhteydessä. Päivän menu on katettu ennen konserttia (klo 17.30–19, poikkeuksena konsertti 27.8., jolloin menu on katettu klo 19–20) erilliseen telttaan Huvilan alueelle. Samasta teltasta voit ostaa myös ruokajuomat. Lippu + Päivän menu -pakettia on myynnissä rajoitettu määrä ja sen voit ostaa ennakkoon tapahtumaa edeltävään päivään asti.

Ilta jatkuu terassilla!

Huvilan terassi on täydellinen kesäkeidas kohottaa malja ystävien seurassa – ja avoinna myöhään iltaan. Jää konsertin jälkeen nauttimaan musiikin nostattamasta euforiasta ja elokuun tummista öistä Tokoinrannassa.

Huvilan ruokatarjonnasta vastaa Juuri Tapahtumat
Ota yhteyttä: huvila@juuri.fi / 040 577 9078 (Maija Ahokas)

Elisa Helsingin Sanomat Veikkaus
Accenture HOK-Elanto Scandic