Myyntiehdot

 

Myyntikanavat

Suosittelemme ostamaan lippuja ainoastaan Helsingin juhlaviikkojen virallisen lipunmyyntikanavan Ticketmasterin kautta.

Lippujen vaihto tai palautus

Maksettuja lippuja ei vaihdeta tai lunasteta takaisin.

Lippujen katoaminen

Lippujen katoaminen on asiakkaan vastuulla, Ticketmaster Suomi tai Helsingin juhlaviikot eivät vastaa eivätkä korvaa kadonneita lippuja.

Esityksen peruuntuminen

Mikäli esitys peruuntuu, asiakkaalle palautetaan lipun hinta. Ticketmasterista ostetuista lipuista palautuksen saa viemällä pääsylipun mihin tahansa Ticketmaster Suomen lippukauppaan tai ottamalla yhteyttä Ticketmasterin asiakaspalveluun. Ticketmaster Suomen toimitusmaksuja tai lippukaupan palvelumaksuja ei palauteta.

 

Lippu alle 1-vuotiaille

Lapsille suunnattuihin esityksiin voi tuoda alle 1-vuotiaan ilmaiseksi, ilman pääsylippua. Sylilapsi ei saa omaa istumapaikkaa, vaan istuu aikuisen sylissä. Yli 1-vuotiaille on ostettava pääsylippu. Pieniä lapsia suositellaan tuotaviksi ainoastaan perheille/ lapsille kohdennettuihin tilaisuuksiin annettujen ikäsuositusten mukaisesti.

 

Ikärajat ja ikäsuositukset

K-18
Huvila-teltan ikäraja on 18 vuotta. Alle 18-vuotias pääsee konsertteihin vain huoltajansa seurassa. Viapori Jazzin osan konserttien ikäraja on 18 vuotta, alaikäiset eivät pääse tilaisuuksiin edes huoltajan seurassa.

Ikäsuositukset
Lapsille suunnattuihin esityksiin annetaan ikäsuositus silloin, kun kyseessä on esitys, joka ei sovellu aivan perheen pienimmille. Ikäsuosituksen avulla kerrotaan minkä ikäisille esitys on suunnattu ja lisäksi miten nuoret jaksavat keskittyä esitykseen.

Elisa Helsingin Sanomat
Accenture HOK-Elanto

Akun Tehdas, HEKU, PunaMusta