Ilmoita tapahtuma

Mitä tapahtuu Taiteiden yönä? Sinä päätät! Tule mukaan tekemään kaikkien aikojen taidekarnevaalia.

 

Ilmoittautuminen  

Vuoden 2017 Taiteiden yössä on jälleen satoja yllätyksellisiä, hurmaavia ja mukaansatempaavia tapahtumia. Voit ilmoittaa tapahtumasi mukaan Taiteiden yön ohjelmaan täyttämällä oheisen ilmoittautumislomakkeen. Olit sitten harrastaja, aloittelija tai ammattilainen, ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittautuminen Taiteiden yöhön ohjelmaan päättyy Taiteiden yötä edeltävänä päivänä 23.8. Olemalla kuitenkin hyvissä ajoin liikkeellä varmistat tapahtumallesi suurimman mahdollisen näkyvyyden. Pääset muokkaamaan ja täydentämään tapahtumasivuasi myös ilmoittautumisen jälkeen.

 

Tapahtuman järjestäminen 

Taiteiden yö on iloinen, urbaani ja kaikille avoin kaupunkijuhla, jonka tarkoitus on tehdä taiteen monimuotoisuus näkyväksi. Ilmoittautuminen mukaan Taiteiden yön ohjelmaan on maksutonta ja kaikkiin Taiteiden yön tapahtumiin tulee olla vapaa pääsy.  Parhaan tapahtuman järjestät ottamalla osallistujat, naapuruston ja kaupungin huomioon. Tapahtumajärjestämiseen liittyvät ohjeet, mahdollisesti tarvittavat luvat ja ilmoitukset löydät täältä.

Muistathan myös, että tapahtumajärjestäjä on tapahtumansa vastuullinen tuottaja ja huolehtii itse tapahtuman järjestelyistä, turvallisuudesta sekä tarvittavien lupien ja ilmoitusten hoitamisesta.

Kaupalliset tai aatteelliset tavoitteet eivät ole Taiteiden yön keskiössä. Juhlaviikot pidättää oikeuden päättää, mitkä tapahtumat tulevat osaksi tälle sivustolle koottavaa ohjelmaa. 

 

Markkinointi ja viestintä

Taiteiden yö ja Helsingin juhlaviikot viestii pienistä ja suurista Taiteiden yön tapahtumista aktiivisesti omissa viestintäkanavissaan kuten Facebookissa ja Twitterissä. On kuitenkin tärkeää, että Taiteiden yön tapahtumajärjestäjät viestivät  tapahtumistaan myös omien verkostojensa kautta.

Ilmoita tapahtuma

Ilmoita tapahtuma

 • PP.KK.VVVV start00:00 startPP.KK.VVVV end00:00 end 
  Add a new row
 • Valitse kaupunginosa
 • Valitse tunnisteet (max 5 kpl)
 • Accepted file types: jpg, png.
  Kuvan leveys 970 px
  Maksimikoko 2 MB
 • Rekisteriseloste

Esikatsele