Jazzpianisti Aki Rissanen ja taidekirjojen sell-off

Taiteiden yönä galleria on avoinna klo 11–21.
Sturm by Aki Rissanen: showtime tasatunnein klo 18, 19 ja 20.

Taiteiden yönä 25.8. jazzmuusikko Aki Rissasen sooloprojekti Sturm ottaa haltuun Helsinki Contemporaryn. Esityksessä Rissanen yhdistelee ennakkoluulottomasti noisea, ambienttia, minimalismia, maksimalismia, avant-gardea, jazzia sekä improvisointia sähköisillä ja akustisilla soittimilla. Rissanen maalaa Guilty Pleasure -näyttelyn innoittamana visuaalista musiikkia, joka kommunikoi omilla keinoillaan taideteosten kanssa.

Pianisti ja kosketinsoittaja Aki Rissanen (s.1980) on maamme eturivin jazzmuusikko ja improvisoija, joka tunnetaan sooloprojektiensa lisäksi lukuisten huippukokoonpanojen kuten Verneri Pohjola Quartetin, Mikko Hassinen Elektro GT:n ja Lauri Porra Flyoverin luottomiehenä. Viime aikoina hän on saavuttanut merkittävää kansainvälistä huomiota omalla triollaan. Tyylillisesti monipuolinen Rissanen on jazzyhtyeiden rinnalla säveltänyt musiikkia myös mm. Kristian Smedsin ohjaamaan Mr. Vertigo -näytelmään Kansallisteatterissa yhdessä Verneri Pohjolan ja Joonas Riipan kanssa sekä Tuula Leinosen ja Antti Peränteen animaatioelokuvaan Amorandom.

Lue lisää Aki Rissasesta osoitteessa http://akirissanen.com/.

Musiikin lisäksi kokoamme galleriaan valikoiman jännittäviä, kauniita nykytaidekirjalöytöjä, jotka voit ostaa omaksesi pienellä rahalla.

Tervetuloa!

Lukas Göthmanin ja Olli Piipon yhteisnäyttely Guilty Pleasure avoinna 28.8. asti: https://www.facebook.com/events/1090938287653660/

Aika / tid / time
18:00 - 21:00
Paikka / plats /location
Bulevardi 10, 00120 Helsinki

+ Lisää omaan listaan

Sijainti kartalla