Käpylän Taiteiden Yö

Elokuvaa ja elävää musiikkia!

Klo 18 yläkerrassa dokumenttielokuva Suomen ainoasta parfymööristä Max Perttulasta, alkukuvana hilpeä katsaus Kaukasuksen yrittäjiin. Esittelijöinä elokuvien ohjaajat.

Klo 19 sisäpihalla aloittaa messevä bändi The Wallatones, ja tuttu ystävämme Kalifornian Scott tiristää lihaa grillissä minkä seurusteluiltaan kerkiää. Syödään ja tanssitaan!

Vapaa pääsy!

Lisätietoja elokuvista:

"44500 Max - The Perfumer" / ohjaus: Jari Kokko

Kuinka käy Max Perttulalle, vilpittömälle maalaispojalle, joka haluaa valmistaa omia luksusparfyymejaan ja valloittaa niillä maailman kotikylältään käsin? Kuinka kaukana reaalimaailma lopulta on Maxin unelmista ja maalaiskaupungin lintukodosta? Max on korviaan myöten veloissa, mutta hän ei kuitenkaan aio antaa periksi. Luovan hulluuden riivaamana hän muuttaa pienessä laboratoriossaan Suomen luonnosta saamansa visiot huumaaviksi tuoksuiksi. Ainoana ongelmana on se, että vaikka Max on kiistämättömän lahjakas parfymööri ei samaa voida sanoa hänen kyvyistään liikemiehenä.

"Yrittäjän elämää" / ohjaus: Aino Halonen

Pieniä hetkiä yrittäjän arjesta Azerbaidzanissa, joka itsenäistyttyään Neuvostoliitosta siirtyi huimaa vauhtia kohti markkinataloutta. Elinkeinon keksiminen vanhemmalle polvelle on ollut joskus sattumankin takana ja päivittäisen leivän löytäminen työlästä. Uusi maailma ei päästä helpolla - mutta yritettävä on.

Aika / tid / time
18:00 - 23:30
Paikka / plats /location
Pohjolankatu 38, 00610 Helsinki

+ Lisää omaan listaan

Sijainti kartalla