Maksuton luento Pelon ja ahdistuksen voittaminen

On yleistä kärsiä pelosta ja alituisesta ahdistuksesta tai olla vain kovin stressaantunut arjen vaatimuksista.

Tällä luennolla vieraileva kansainvälinen opettaja Gen Kelsang Tubchen tutkailee Buddhan opetuksista peräisin olevia mindfulness-menetelmiä, meditaatioita ja ajattelutapoja, jotka auttavat meitä kohtaamaan vaikeutemme pelottomasti ja käsittelemään jokapäiväisiä negatiivisia tunteitamme luottavaisemmin ja tehokkaammin.

Kun harjaannutamme mieltämme meditaatiossa, voimme kokea syvän, vakaan sisäisen rauhan ja onnellisuuden. Se saa meidät kokemaan elämämme aivan eri tavalla.

Gen Kelsang Tubchen on Uuden kadampa -perinteen Pohjoismaiden kansallinen hengellinen johtaja ja hän asuu Norjassa. Hän vihkiytyi buddhalaiseksi nunnaksi vuonna 2003 ja hänellä on useiden vuosien kokemus meditaatiosta sekä myös pitkistä retriiteistä. Tubchen on lahjakas ja innostava opettaja, joka haluaa jakaa meditaation hyötyjä muille.

Luento on englannin kielinen, simultaanitulkkaus voidaan järjestää pienelle määrälle osallistujia pyynnöstä. Vain 50 ensimmäistä mahtuu tilaisuuteen. Saavu ajoissa varmistaaksesi paikkasi. Only 50 first people can be accepted to the event. Please arrive early to confirm your seat.

Aika / tid / time
18:00 - 19:00
Paikka / plats /location
Helsingin Yliopiston Kirjasto, Kaisa-talo Fabianinkatu 30, Helsinki, sali 7062

+ Lisää omaan listaan

Sijainti kartalla