PITKÄ KUUMA KESÄ – Terassiklubi Taiteiden yönä

Fullsteamin järjestämä Pitkä Kuuma Kesä tulee taas!

Jo viidettä kesää järjestettävä ilmaisten keikkojen klubisarja rantautuu tulevana suvena Elmun Baarin aurinkoiseen satamaan. Luvassa Helsingin parasta livemusiikkia terassilla aina sään salliessa.

Taiteiden yön aikataulu:
19:30 VESTA
20:15 ELISE
21:15 JAAKKO AUKUSTI
+ DJ Ottopetteri (Suomen Suurimmat, Uusi Perjantai) tanssittaa Elmun Baarissa 02:00 saakka keikkojen jälkeen.

ELISE
Elise on 25-vuotias laulaja ja lauluntekijä Helsingistä. Elisen musiikissa yhdistyy kaikuja niin soulista, 1990-luvun triphopista, kuin tämän päivän popistakin.
https://www.facebook.com/Elise-1465115407082159

VESTA
Helsinkiläinen mm. Anteeksi hitistään tunnettu artisti Vesta livenä!
Vesta on kaksikymmentävuotias laulaja-lauluntekijä Helsingistä. Hänen musiikkinsa on folk-vivahteista poppia, jossa sanoitus on kappaleiden tärkein elementti. Vestan tavaramerkit ovat kuulas lauluääni ja haikea tunnelma. Peloton ote musiikilla leikkimiseen on Vestan selkeä tavoite ja keino ilmaista mielenmaisemaansa.
https://www.facebook.com/vestamusiikki/

JAAKKO AUKUSTI

Jaakko Aukusti on turkulainen muusikko, jonka musiikki on täynnä värikkäitä sovituksia ja epätavallisia rakenteita. Jaakko Aukustin debyytti EP Volcano julkaistiin 2015 ja siltä lohkaistu sinkku Shadow Boxer keräsi huikean määrän radiosoittoja, ollen 22 viikkoa YleX:n soittolistalla, sekä ihailua musiikkifaneilta.

Tällä hetkellä Jaakko Aukusti työstää debyyttialbumiaan, jonka tuottaa Rubikin keulahahmo ja popvelho Artturi Taira. Maaliskuussa julkaistu albumin ensimmäinen singlelohkaisu ”Himalaya” sai osakseen blogihuomiota ympäri maailmaa ja sen noteerasivat muunmuassa Line of the Best Fit ja CLASH Music. https://www.facebook.com/jaakkoaukustimusic/

Aika / tid / time
19:00 - 02:00
Paikka / plats /location
Telakkakatu 8, Helsinki

+ Lisää omaan listaan

Sijainti kartalla