Sisäinen dialogi – Dialoginen kirjoittaminen

Fil.maist. Riitta Suurla Taitoakatemiasta.
Ihmeellinen tutustumismatka omaan ajatteluun sekä elämän peruskysymyksiin. Opetellaan kuuntelemaan omaa sisäistä ääntä ja viisautta. Etsitään oivalluksia ja kyseenalaistetaan vanhat tottumukset ja tavat. Muutos on oppimista. Sisäistä dialogia voi käyttää merkitysten löytämiseen elämässä, oman ajattelun ja elämän uudistamiseen ja itsensä valmentamiseen.

Riitta Suurlan yli 30 vuoden aikana kehittämä sisäisen dialogin menetelmä Dialoginen eli meditatiivinen kirjoittaminen on muodostunut tärkeäksi edistymis- ja uudistumiskeinoksi eri alojen ihmisille, jotka haluavat jatkuvasti kehittyä työssään, ihmisyydessään ja elämäntaidoissaan.

Sisäinen dialogi on itsensä harjoittamisen menetelmä. Kirjoittaminen on työväline oman ajattelun ja ilmaisun kehittämiseen (ei itsetarkoitus). Oppimisprosessi syntyy, kun ihminen hiljentyy ja keskittyy, kirjoittaa kysyen ja vastaten, uskaltaa soveltaa opetukset ja oivallukset elämäänsä, oppii kokemuksistaan ja jälleen hiljentyy löytääkseen uusia kysymyksiä ja vastauksia. Tervetuloa oppimaan yhdessä!

Aika / tid / time
18:00 - 20:00
Paikka / plats /location
kallion kirjasto, Viides linja 11, 00530 Helsinki

+ Lisää omaan listaan

Sijainti kartalla