Stoan Taiteiden yö

Stoan suosittu koko perheen Taiteiden yö tulee jälleen. Mukavaa tekemistä ja kokemista kaikenikäisille. Työpajoja, konsertteja ja Kylli-täti -kilpailu!

Stoas populära Konstens natt för hela familjen återvänder. Trevliga aktiviteter och upplevelser för alla åldrar. Verkstäder, konserter och en Kylli-täti-tävling!

Stoa's popular Night of the Arts for the whole family is here again. Fun activities and experiences for people of all ages, workshops, concerts and a Kylli-täti competition!

* * *

OHJELMA

Piilota salainen toiveesi salaisuuskukkaan
klo 17–20
Tule rakentamaan oma salaisuuskukka. Kukka tehdään värikkäästä muoviroskasta ja siinä on mukana Kinder-munien muovimuna. Kukkasi jää osaksi Muovipuutarhaa, joka on 5.10. Stoan galleriassa avautuva Tikke Tuuran suuri muovitaiteellinen tilateos. Oman salaisuuskukkasi voi halutessasi noutaa tilateoksen purun yhteydessä. Ohjaaja: taiteilija Tikke Tuura.

Kivimandalatyöpaja
klo 17–20
Työväenopiston työpajassa maalataan mandalakuvioita kiville. Sopii lapsille ja aikuisille.

Idässä itää – lisää kasveja
klo 17-19
Työpajassa lisätään ja jaetaan kasveja pistokkaista ja juurakoista. Tuo mukanasi tyhjä pullo tai purkki. Saat kasvin mukaasi.
Ohjaaja: Antti Annanpalo

Maria Baric Company
Salaisuuksien Sateenvarjo -juhlakonsertti
klo 17.10–17.40
Nukketeatterilla ja varjoteatterilla maustettu koko perheen konsertti johdattaa kuulijat musiikin ja mielikuvituksen maailmaan.

Helsingin sarjakuvafestivaalit & Runokuu yhteistyössä esittää
Kylli-täti -kilpailu
klo 17.40–18.10
Sarjakuvapiirtäjät kuvittavat runoilijoiden lausumia runoja livenä. Arvovaltainen ja lahjomaton lapsituomaristo äänestää keiden satumainen kertomus on parhain ja ansaitsee vuoden 2016 Kylli-täti -tittelin!
Paikka: aulan lava

Ääniä Le-Alem
klo 18.15–18.45
Iloista reggaeta, hauskoja rytmejä, paljon laulamista sekä tietenkin tanssia. Konsertissa kuullaan etiopialaisten laulujen lisäksi myös suomalaisia ja suomenruotsalaisia tuttuja lauluja etiopialaiseen tyyliin.

Muskarituokio muumien tahtiin
klo 18.30
Mitä Muumimamman käsilaukusta löytyy? Mistä Tiuhti ja Viuhti juttelevat? Kuka on pippurinuttura? Tervetuloa kuulemaan tarinoita muumeista ja laulamaan muumiaiheisia lauluja. Laulattajana ja leikittäjänä Tiina Sinnemäki-Ambraziejus, säestäjänä Vesa Lintula.
Kesto: 40 min

Lastenmusiikkiorkesteri Ammuu!
Metsään
klo 19.20–20
Kun Ammuu! ryhtyy etsimään aarretta, alkaa jännittävä seikkailu taianomaisessa metsässä. Tämän mukaansatempaavan matkan aikana tutustutaan monenkirjaviin metsän asukkaisiin.

Aika / tid / time
17:00 - 20:00
Paikka / plats /location
Turunlinnantie 1, 00900 Helsinki

+ Lisää omaan listaan

Sijainti kartalla