TulaMatinea & Vision mukaan taidetta, tiedettä. Savuttomille ja luomusta tykkääville.

Tervetuloa taiteen ja tieteen rakastajat kokemaan elämää taiteilijana!

Ohjelmarunko:
klo 15:15 Karhusaaressa myyntinäyttely / klo 17:30 laivalla Karhusaaresta Taiteiden yöhön / klo 18:30 puunhalausta Kaivopuistossa / klo 19 noin Obeservatorion kahvilassa, Tähtitorninvuorella.

Kerromme ensin, mikä TulaMatinea on, mitä taiteilijoita on mukana, kenelle matkamme ja/tai tilaisuutemme on. Alempana tarkemmat ohjelmasisällöt.

Kerron ensin...

TulaMatinea & Vision mukaan taidetta, tiedettä, savuttomille on Taiteiden yön ilmaistapahtuma Karhusaaressa, Kaivopuistossa sekä Tähtitorninvuoren kahvilassa. Tämän lisäksi on venekyyti järjestetty pyhiinvaellustyylistä tykkääville Karhusaaren laiturista Kaivopuiston laituriin, ja laiva voi joustavasti kuljettaa ihmiset myös Hernesaareen ja vaikkapa vielä Kaivopuistoonkin. Kyyti on myynnissä, hinta 55 euroa. Laivamatkalla esitellään pyhiinvaellusmatkakonsepti sekä valmisteilla olevaa Meditaatiopuutarhaa, jossa luodaan meditaatiotaidetta. Ja matkan aikana on vahva tahto tuomassa esiin, toivooko osallistua Meditaatiopuutarhan upean siirtolapuutarhatalon arvontaan, täyttämällä lomakkeen, joka osallistuu arvontaan vuoden vaihteessa 2017/2018. Paketin arvo on noin 25000 euroa. Laivakyyti ei toteudu Karhusaaresta, jos ei tule ilmauttautumisia. Maksut viimeistään 24.8. klo 17:15!

BIO (Tuula Jaatinen / Pyhän syli)

Puhtautta vaalivana, saan sanoja suoraan sisäisyyteeni, oraakkelina. Ja pyhä luonto saa avullani kertoa, mitä pyhällä on tuotettuna ihmisille, minun kautta, olen luojien instrumentti, äänitorvikin. Ja avullani luonto pyrkii ilmaisemaan minussa sen esiin, mikä on ilo & nautinto elämän voimista, elämän virrassa olemisesta, se, joka on pyhimmillään.

Iloisin on tärkeintä! Pyhästi taide itsessään auttaa tähän vain luonnollisella antautumisella, hyvin kaunista ja pyhää pyytämällä. Taide on omalla kohdallani pyhän hengen tekniikka luoda pyhittymistä, ylösnousemusta. Värein ja muodoin sekä sanoin ja lausein, äänillä sekä pyhillä sävelillä. Tärkeintä ei ole, millaisia teoksia tekee, on sekin joskus oleva tärkeää, että saa luoda yhdessä pyhän henkensä luojan kanssa, virtuoosina tietoisuutta avaten, uskoen ja luottamusta lisäten, että saa kaiken, mitä luoja tahtoi pyhästä naiselle antavan.

Elämäni luodaan jatkuvana virtana yhä hyväksi, juurta jaksain, puolusteluni on, etten tee asioita useaan kertaan, uusi tuo aina täysin uuden aamun, kuten Sfinksien tyyli, aamunsarastus antaa kehoon ravinteet, uudet suunnat tai tehtävät, levollisessa tilassa.

Seuraamus onkin, taiteiden yö on minulle pelkkä väline kertoa saamastani, kuten se on toisillakin tekijöillä. He estyvät kuitenkaan olemasta mukanani, jos eivät tykästy sieluni voimaan, tahtoon, jota kaitsee jumala, jumalatar minussa, jatkuvana vuorovaikutussuhteessa hyvää antavana voimana, perusteellisesti asioita ratkeamispisteeseensä vievänä, uusiutumistani voimauttavana, alati muuntumisen aaltojen pyyhkiessä yltäni heikoimmat laadut, joista sanoisin, voi että, mikä määrä syntiä olikaan otettu taakaksi, karmisiksi oppiläksyiksi, siihen on mennyt sisäisyyteni kanssa useita vuosia, että synnyin taiteilijuuteen ja jossa kehityn yhä. Sieluna sekä persoonana, myötätuntoisena kanssakulkijana heillekin, jotka eivät tätä määrää tahdo taiteensa tekemiseksi, hyvin yksinkertaisesti he lumoutuivat luonnonvoimista ja se tuttuus puhuttelee hyvin usein kaikkia, itsessäni luonnon luojien tapahtumat nukuttavat tuutumaan ensin, kirjoittamaan lukemattomia vuosia ja kirjoittamaan siitäkin, mistä en ymmärtänyt hetken kuluttua juurikaan, mutta sanat ovat olleetkin ikuisesta tulimeren taustasta, luojan luomat jään poltteet tai pyhien tulien tykyttävät irtipäästöt liiasta negaatiosta tai tahtotiloista alitajunnan sisältä.

Monille taide ei ole tätä. Muttei se ole poiskaan alitajuisuudesta ilmaisemisesta, ero lienee miten tietoisesti taiteen luoja luo, pyhimpien entiteettien luota. Suurentamalla itsensä olemaan luojien kaltaisesti, saa pyhitettyä luontonsa, poisiskostettua väärät teot, uskomukset, rajoitteet, ja voisin sanoa syntymään sen, joksi sielu tuli elämän tällä puolella, kehoissaan olemaan. Kehoissaan - päässään, sydämessään, vartalossaan tai tietoisissa ulottuvuuksissa. Ja kun olen, olen se, joksi minut tehtiin olemaan, yhä ja alati muuntuvassa nyt-läsnäolevassa voimassa, jossa vaikuttaa pyhyys. Taiteellisena olen havaitsevinani, usein luomistuskassa on kyse traumoistakin, jota voi saada hoidettua intuitiivisen maalaamisen avuin. Luonto voi olla avuksi pelkojen kunnostamisessa ja herkkyyden löytäjän hyvinvoinnin vaalimisessa. Taide vapauttaa negaatiosta, värit kylvettävät esiin trauman ja sisäisyydessä kullanhuuhdonta hoitaa loput, alkemistin voimilla. Luottamus pyhään äitiin, neitsyt Mariaan on sytyttänyt minut selvittämään rajaa, joka on tuonelan pyhän ja epäpyhän. On opittu käsitteellistämään, havainnoimaan, miten oikeasti ihmisyyttä taidekasvatuksen kautta voidaan luoda hyvemmäksi ja uudelleensyntymään lojaalina kanssaihmisenä, joka tahtoo hyvää, kaikille. Ja kokee todeksi, Luoja loi ihmiset olemaan osa luonnon kehityskulkua, joiden tulisi nyt turvautua syntymään sielunsa väkivallattomuuteen, hoitaaksemme maailman pyhää, rauhaa, rakkauden nälkää.

Taiteen opiskelussa oppii tekniikoita, historiaa, löytää ihanteensa, symbioosin, josta ammentaa. Itselleni taide on avattu sieluni viisautta vahtimaan. Pyhän hengen lähettiläät, sieluani kaitsevat ja avaavat siitä jokaiselle sanat, kun esittäisit pyynnöt. Kutsumme näitä sanoituksia lukemuksiksi, kanavointina ne myös tunnistetaan. Puhtaasti ja vain kanavana ikuisuudelle, minut on sisäisessä ashram-koulutuksessa muunnettu olemaan, vapaa tulkinnasta, taistoiltani pyhän tulen, tuulen, maan, veden ja jään tyttönä kiitän tästä voimastakin, joka kertoo avoimesti senkin, että pyhään taiteilijuuteen tie on pitkä, kun sen määrittelee näin, kuten se oli Da Vincillä.

Tähteen palatakseni, tähdet työsivät esiin, mitä Da Vincin koodi tarkoittikaan, se on tullut tutuksi, polulla taiteentekemisessä. Lähetän kuvan heti, kun pyydät saada sen nähtäväksesi.

Taiteentekijöiden löytymiseksi olisi tehtävä kirjoitustöitä, puhumista sisäisyytensä selkeyttämiseksi, arjen töiden tulisi laantua ehkäpä siksi ajaksi, että pääsee käsitykseen, kuka on, kenen hartioita kuormittaa tai kenen elämää elää. Mission tai vision puute omasta elämästä voisi olla polulleen löytämisen motiivi. Kun sitä itse tiedustelin ollessani pitkään täyttämässä kvartaalitalouden tarpeita, multimediatarinoiden tuottamisella mm. nokian ex-hallituksen pj:lle ja hänenkin dream teamilleen, läksin ennalta-arvaamattomiin suuntiin luodakseni oman visioni, missioni, strategiani taikka suunnan, mitä minä olenkaan. Laajuus suuresti hämmensi ja toisaalta synnytti taistelijan itsessäni esiin, superegon, joka sai vaivoina olla, ennenkuin sain koottua itseni antautuaksemme siihen, mitä mestari minussa - spiritual mentor, pyhä henki - tahtoi tapahtuvan. Siihen jäi egomielen manifestoinnit, hengen manifestaatio siirsi minut uusille urille, pyhän hengen lempeän lujaksi soturinnaksi. Lopulta sanon, näin synnytettiin minusta taiteentekijöiden, ikuisuuden pyhästä hengestä taiteilija, tarinoiden vuodattaja, iloisin inspiraatiolähde. Ja matkan varrella taikoutui esiin ylä-äänillä laulava, pyhän hengen kieliä ja chantteja lausuva maalituubeja, pensseleitä kuluttava taiteilija, jolle valokuvien kautta synnytettiin pyhän ohjaus. Luonnon enkelit apuna, lintuja seuraamalla, auvoisuutta kuullen, mentiin vain siihen kohtiin, joihin töppöset veivät, vieläkään ei anneta periksi, sinne on mentävä, mikä on pyhimpien ohje.

Tervetuloa olemaan itsesi ja muuntamaan kaiken itsessä hyväksi taiteentekijöihini tutustuen, Taiteiden yön tapahtumiin voi siis tehdä pyhiinvaellustakin! Ja se on minusta hurmaavinta☀️

TAITEIDEN YÖN OHJELMAMME LYHYEMMIN. TULAMATINEA & VISION MUKAAN TAIDETTA, TIEDETTÄ SAVUTTOMILLE, ILOLLA!

KLO 15:15-17:15 KARHUSAARI, AVAUSPUHE PUITA HALATEN, TAITEILIJA-ATEJEESSA MYYNTINÄYTTELY, TARJOILUA, KARHUSAARENPIHA 5

Tervetuloa Espoon Karhusaareen, taiteilija-ateljeehen, jonne olemme koonneet kolmen taiteilijan maalauksista myyntinäyttelyn. Esillä on Seija Rissasen, Marja Maljosen sekä Tuula Jaatisen töitä, he ovat myös tavattavissa. Teosten esittely, hinnasto sekä Seijan ja Marjan biot saatavilla paikan päällä. Taiteilijat kertoisivat kuinka heistä tuli taiteentekijöitä, Taiteiden yön teemaan liittyvästi. Tule hyvissä ajoin! Luomuviini- ja luomusuklaamaistiaisia. Saat myös osallistua tarjoiluun biodynaamisesti valmistetun viinipullon tai luomupopsittavien tuomisella, nyyttikestituomisina.

Reitti Karhusaareen löytyy tästä: www.visitespoo.fi/fi/palvelu/karhusaaren-taidekeskus-sinebrychoffin-huvila/
Karhusaareen tuloa opastetaan punaisilla silkkinauhoilla Hanasaaren pysäkin suunnalta sekä Microsoftin (ent.Nokia) talolta.

KLO 17:30 LAIVARETKI M/S MERISARASTEEELLA KARHUSAARESTA KAIVOPUISTOON

OSALLISTU SIIRTOLA/-PUUTARHATALON KYSELYYN! JA VOITA SE KÄYTTÖÖSI.

Tervetuloa laivamatkalle M/S Merisarasteella Karhusaaren rannasta Kaivopuiston laituriin, voimme poiketa myös Hernesaaren laiturille, ken toivoo siinä poistuvansa. Merimatka sujuu tarinoiden pyhän taiteen asioista sekä Meditaatiopuutarhan upean siirtolapuutarhatalon kyselyyn vastaamisessa, johon olisi lupa vastata ensi kertaa tällä matkalla, laivamatkan ostajana. Laivamatka sisältää valokuvia sekä oman kuvasi lukemuksen. Laivalle voi tulla, vaikket osallistuisi loppuohjelmiimme.

Matkan hinta 55 euroa/henkilö, tai jos tulet yhtenä ryhmänä ja varaat sen yksityisesti, hinta 1000 euroa. Varaus 24.8.
keskiviikkoiltapäivään klo 17:15 mennessä, summa maksettaisiin tililleni, pyydä saada se tekstiviestillä/soittaen 0500 505829. Ota numero ylös, tuleviakin merimatkojamme varten, sillä tämä M/S Merisarasteen kanssa saatamme tehdä syyskuussa toisen merimatkan, jolloin on syyspäivien kauneus ja Löyly-sauna kohteina.

klo 18:30 PUIDENHALAUS LUOMAKUNTIEN KANSSA KÄVELYMATKALLA KAIVOPUISTOSTA TÄHTITORNINVUOREN KAHVILAAN

Lähestymme Kaivopuistoa mereltä ja kävelemme sieltä suoraan Tähtitorninvuorella olevaan Helsingin yliopistomuseon, Observatorion kahvilaan, Kopernikuksentie 1:een. Matkalla voimme halata puita puuhalausviikon kunniaksi, ja tehdä kauniiden luonnonhenkien luvalla selfieitä kaikilla kameroilla ja levitetään samantien someen, instagrammiin, facebookiin, twitteriin jne. Kaikki jakamiseen liittyvä on luvallamme, sillä pyhät toivottivat tätä.

Reitti Observatorion kahvilaan löytyy tästä: www.helsinginjuhlaviikot.fi/ty_tapahtuma/tulamatinea-vision-mukaan-taidetta-2

Voit osallistua tähän osuuteen ilmaiseksi, myös luvatut valokuvat ovat ilmaiset, ja toive on, jaatte kuvia myös takaisin päin. Jos kuvia käytettäisiin kaupallisesti, hinta tulee pyytää, sillä taiteilija tekee työnsä ilmaisena, siten on kohteliainta antaa sitä hyvää takaisin, mitä saa itselleen. Hyvää ja vain hyvää jakaen, tätä tahdottaisiin enemmän elämään!

klo 19:15 TULAMATINEA & TAIDETTA JA TIEDETTÄ ESITTELY, YLEISÖÄ PYYDETÄÄN OSALLISTUMAAN

Tervetuloa, olemme kertomassa TulaMatinean tarinaa ja esittelemässä taidetta, Tuulalta voi tulla kysymään Mesitaatiopuutarhan matkoista sekä taideterapiasta, kun tahtoo siivet selkään ja hyvinvoinnin alkamaan sielua eheyttävästi, miten se voisi omalle kohdallesi osua. Kaikkiaan kolmen taiteilijan työt on esitelty päivän aikana, ja kahvilaan tullee vielä muutamia yllätysnimiä, joka selviää kun olemme läsnä, kaikki ilo irti.

Taidettamme ostavana tarjoutuu mahdollisuus täyttää kyselylomake, jolla voi voitaa Meditaatiopuutarhan upeaa siirtola-/puutarhatalon, jonka arvo on enemmän kuin sen hinta (25000e) Tervetuloa uskaltamaan ehdottamaan, miksi sinä toivoisit olla mukana siirtolapuutarhaasi rakentamassa, pyhien kanssa.

Terveisin,

Tuula Jaatinen, 0500 505829, kysymyksesi tähän. Kiitämme.

Ja kiitos Seija Rissanen sekä Marja Maljonen, ilman teitä tämä tilaisuus olisi vähemmän. Ja kiitos runsaslukuisalle iltaamme jakamaan tuleville pyhää rakastaville, tyylillisesti pyhiinvaeltamisesta tykkääville asiakkailleni, heidän ystävilleen!

Tuula on Spiritual Mentorinsa kanssa taiteilija, oraakkeli, instrumentti pyhälle, tapahtumien ja pyhien matkojen tuottaja, Meditaatiopuutarhan vetäjä

TAUSTAA:

Ilmaistapahtuman taustalla on lukematon tuntimäärä työtä ja tavoitteet esiintulemiselle on auttaa ilolla saamaan Meditaatio osaksi taidekasvatusta.

Tulevina vuosina toiveena on, saamme vahvemmin mukaan myös yritykset tukemaan taiteenharrastusta, taiteen kasvatuksen oivalluttamiseksi tärkeänä osana ihmisyyttä, tarinan kerronnan vahvana puolena on, taiteentekijä avautuu sydämissä, ihan jokaisessa meissä, kun sitä hiljentyy meditatiiviseen, luovuuteen, pyhään kuulemaan.

Tähtien toivomus oli, että Taiteen yössäkin huomioidaan luomuruuan saanti sekä se, että on maistiaisena biodynaamisesti valmistettua alkuviiniä, jolla voidaan suojella luonnon tapaa synnyttää puhdasta tuotetta, ilman kemiallisia lisäaineita. Ja tärkeää on hyväksyä myös, saamme kerrankin olla täysin savuttomissa ympäristöissä. Siksi otamme mukaan vain ei-tupakoivia.
Kun on altistunut tupakan haitoille, on suorastaan superia saada puhdasta ja kaupunkioloissa harvinaista tupakatonta tilaa.

Meditaatiopuutarhamme tavoitteet ovatkin pyrkiä aina tarjoamaan parasta, mitä tulee puhtauteen, luomuun tai savuttomaan tilaan. Ne ovat arvokkaita ja pyhiäkin asioita.

Aika / tid / time
15:15 - 21:00
Paikka / plats /location
Karhusaaren taidekeskus - Kaivopuisto - Onservatorion Tiedekahvila Obs, Tähtitorninmäki, Kopernikuksentie 1

+ Lisää omaan listaan

Sijainti kartalla