Vanhan ajan valokuvaamo ja Unensieppaaja-työpaja sekä Tanja Isin näyttely

urbanstoryssa järjestetään Taiteiden Yönä kaksi erilaista työpajaa:

urbanstory muuntuu vanhan ajan valokuvaamoksi kun lontoolainen valokuvaaja Annabella Anttas virittää kameransa ja darkroominsa myymälään ja sen edustalle klo 18-22. Tule teettämään itsestäsi tai läheisestäsi muotokuva ikivanhalla märkälevytekniikalla edulliseen tutustumishintaan.

Varaa oma aikasi: tarja@urbanstory.fi

Muotokuva ilman kehystä 40€
Muotokuva kehyksellä 60€

*******************************************************

Kuvataiteilija Tanja Isin teosten ympäröimänä päästään Taiteiden Yönä tutustumaan unensieppaajien tekoon. Unensieppaajat syntyvät helmistä, höyhenistä ja kaikesta mahdollisesta pienestä kivasta. Työpajassa tehdään pieniä versioita unensieppaajista, vaikka laukkuun kiinnitettäväksi tai koiran kaulapantaan.

Unensieppaaja-työpaja klo 19-22

Hinta 10€, sis. materiaalit

*******************************************************

Stranger Things 2016 -taidenäyttely, Tanja Is

Bestseller-taiteilijamme Tanja Is ripusti jälleen teoksensa seinillemme, pääteemoinaan tälläkin kertaa kuolema, mystiikka ja rituaalit. Trooppiset sävyt eivät jätä ketään kylmäksi ja luovat tunnelman, joka on ominaista Tanja Isin töille. Maalausten lisäksi esillä myös muutama aiheeseen liittyvä veistos sekä kirjontatyö.

Tanja Is on Tammisaaressa asuva kuvataiteilija jonka synkät aiheet naamioituvat kirkkaisiin väreihin ja kimalteisiin. Is työskentelee sekatekniikoin: maalaten, piirtäen, kirjoen sekä savea työstämällä.

Aika / tid / time
18:00 - 22:00
Paikka / plats /location
Jääkärinkatu 7

+ Lisää omaan listaan

Sijainti kartalla