Helsingin juhlaviikot etsii viestinnän harjoittelijaa

8.1.2019

Helsingin juhlaviikot / Helsinki Festival on vuosittain järjestettävä kansainvälinen taidefestivaali, joka tarjoaa ohjelmaa musiikin eri lajeista teatteriin, sirkukseen, tanssiin, visuaalisiin taiteisiin ja kaupunkitapahtumiin. Juhlaviikkojen taustaorganisaationa toimii 1.1.2019 alkaen Helsingin tapahtumasäätiö, joka ryhtyy festivaalin lisäksi toteuttamaan Helsingin kaupungin merkittäviä yleisötapahtumia kuten Lux Helsinkiä, Helsinki-päivää, Helsingin uudenvuoden juhlaa, Silakkamarkkinoita ja Tuomaan markkinoita.

Etsimme nyt viestinnän harjoittelijaa vuoden 2019 festivaalille toteuttamaan muun muassa Taiteiden yön viestintää. Toivomme sosiaalisen median ja digitaalisen markkinoinnin kanavien tuntemusta sekä kokemusta sisältöjen tuottamisesta ja muokkaamisesta suomeksi ja englanniksi. Kuvankäsittelyohjelmien ja julkaisujärjestelmien tuntemus (erityisesti WordPress) katsotaan eduksi.

Harjoittelujakson pituus on kahdesta kolmeen kuukautta. Harjoittelu sijoittuu pääosin elokuulle ja osa-aikaisesti loppukeväälle ja kesälle. Juhlaviikot maksaa koko harjoittelukaudesta yhden kuukauden palkan harjoittelijan oppilaitoksen määrittelemän harjoittelupalkan mukaisesti. Harjoittelijan tulee itse hakea oppilaitokseltaan palkka muulle harjoitteluajalle.

Vapaamuotoinen hakemus ja cv pyydetään toimittamaan pdf-muodossa sähköpostitse ke 23.1.2019 mennessä Juhlaviikkojen vastaavalle tiedottajalle, laura.gottleben@helsinkifestival.fi.