City Stories Helsinki

kl. 05:00–21:30
Halkolaituri Pohjoisranta 7, Karhupuisto, Hesperian puisto (Presidentti Relanderin muistomerkin läheisyydessä), John Stenbergin ranta (Hotelli Hiltonin ranta Hakaniemessä), sekä Hämeentien ja Näkinkujan kulma (Näkinkuja 1)
andra programfilminstallationutomhusvisuell konst

OBS! Berättelserna är endast på finska.

Jos seinät, kadut ja porttikongit voisivat puhua, mitä tarinoita ne kertoisivatkaan! City Stories Helsinki tuo tositarinoita niiden tapahtumapaikoille lisätyn todellisuuden eli AR:n keinoin.

Viidessä eri lokaatiossa ympäri Helsinkiä tarinansa kertovat viisi kaupunkilaista. Lefa on entinen taparikollinen, hänen tarinansa voit kuulla Hesperian puistossa. Heli on 39-vuotias kirjoittaja, joka kertoo rakkaustarinansa Halkolaiturilla. Renaz on juontaja ja aktivisti, joka kertoo rohkeuden löytymisestä skeittaamisen kautta. Pentillä on Näkinkuja 1:ssä muistoja Helsingin pommituksista, ja Karhupuistossa kuultavassa tarinassa Tero kertoo pelottavasta kohtaamisesta kolmosen ratikassa.

Tarinat koetaan niille varatuilla tarinaständeilla oman puhelimen tai tabletin kautta. Tarkemmat ohjeet löytyvät tarinaständeiltä, ja lisätietoa City Stories Helsinki FB sivulta sekä My Helsinki sivustolta.

Tarinat pääsee kokemaan myös ohjatusti lainalaitteella seuraavan aikataulun mukaisesti:
15:00-16:00 Hesperian puisto, Presidentti Relanderin muistomerkin lähellä
16.30-17.50 Hämeentien ja Näkinkujan kulma, Näkinkuja 1
17.00-20.00 Hakaniemi, John Stenbergin ranta Hotelli Hiltonin vieressä
18.00-19.30 Karhupuisto
20.15-21.00 Halkolaituri